Möt våra medarbetare

Koncernens framgång bottnar i en stark arbetsinsats från våra cirka 300 medarbetare och det nära samarbete vi har med kunder och leverantörer. Vi som arbetar på Bergkvist Siljan är stolta över att bruka och vidareförädla den lokala råvaran.
Bergkvist Siljan bidrar till våra lokala jobb – för varje anställd hos oss genereras ytterligare tre jobb i skogens närhet.

Säg hej till Emma!

Emma har justerverket ”F2” på sågen i Insjön som sin bas, där hon jobbar som operatör och tillsammans med sina kollegor, roterar på fem olika arbetsstationer. Emma sadlade om från lokalvårdare till operatör på Bergkvist Siljan som nittonåring, och sedan 2012 är hon en del av produktionen.

När vi frågor Emma vad som är bäst med hennes jobb, kom svaret blixtsnabbt – ”kollegorna, och att vi är ett lag”

– Det här är ett väldigt underskattat arbete, framförallt för oss tjejer, säger Emma. Är man driven och har en vilja att lära sig med rätta arbetsmoralen ska man absolut våga söka sig hit både som tjej och kille, även om det är ditt första arbete. Det är ett roligt och stimulerande jobb där man utvecklas både som person och som operatör. Vi har kul och skrattar varje dag på jobbet, tar hand om varandra och har en fin gemenskap på skiftet. Det är det absolut bästa med det här jobbet!

På Bergkvist Siljan är lagarbetet viktigt. Tillsammans är vi starka!

Vi vill använda cookies för att samla information om hur du använder denna webbplats.
Läs mer om hur vi behandlar data i vår Integritetspolicy.